Ózon Fertőtlenítés

Általános tájékoztató

Az ózonfertőtlenítés olyan zöld technológia, amely a természetben is megtalálható ózon, egyedülálló tulajdonságain alapszik. Nem tárolható, nem szállítható, ezt ózongenerátor állítja elő. 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Ózongenerátorokat használják az egészségügyi ellátásban, élelmiszeriparban, vendéglátóiparban, szállodaiparban, mezőgazdaságban, uszodatechnikában, autóiparban, és mostanra egyre elterjedtebb lakossági szegmensekben is.  Motivációja a gyors, egyszerű kezelhetőség.

Biztonságos, steril, hatékony, vegyszermentes, környezetbarát.

Ózonfertőtlenítés működése egyszerű

A generátor az oxigénmolekulából ózont állít elő. Ennek köszönhetően, olyan oxidációs folyamat megy végbe, nagyon rövid idő alatt, amelynek hatására elpusztul számos sejt, baktérium, vírus, poratka, poratka ürülék, penész, gomba, spórák, szagok, valamint allergének is.

Az ózon visszaalakul oxigénné, és nem marad más, csak egy steril, friss, tiszta környezet.

Az említett oxidációs folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy ezzel szemben a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, ellentétben a hagyományos vegyszerekkel.

A jelenleg elérhető legjobb zöld technológia

Az ózon alkalmas sterillé tenni lakásunkat, életterünket, autóinkat, klíma rendszereinket, üzlethelyiségeinket.

Az elmúlt időszakok, életesemények, valamint saját tapasztalataink azt mutatják, hogy pontosan ugyanannyira fontos környezetünk és életterünk “egészsége”, tisztasága, mint a sajátunk!

Szolgáltatásainkat pontosan e célból hoztuk létre. Ha egyet ért Velünk, a megoldást kínáljuk egy tiszta és egészségesebb környezetre. Döntsön, hívjon, keressen minket, a többit pedig bízza kollégáinkra.

Összegzés

•Összegezve cégünk egy biztonságos, 100%-ban BIO fertőtlenítő szolgáltatást kínál, amivel könnyen megszüntetheti számos mindennapi probléma forrását. Legyen az bármilyen baktérium, penészgomba, poratka vagy akármilyen kellemetlen szag, gépeink segítségével, és az ózon által generált oxidációs folyamattal, ezek elpusztíthatók.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges előkészületek

Cégünk egy biztonságos, 100%-ban BIO fertőtlenítő szolgáltatást kínál, amivel könnyen megszüntetheti számos mindennapi probléma forrását, legyen az bármilyen baktérium, penészgomba, poratka vagy akármilyen kellemetlen szag. 

Az ózongenerátor segítségével, és az ózon által generált oxidációs folyamattal, ezek elpusztíthatóak. A munka elvégzéséhez a következőkben kérnénk együttműködő segítségét. A kollégánkkal történt időpont egyeztetés, és helyszínfelmérést követően, fontos, hogy a kezelendő helyiségben gyorsan, hatékonyan tudjunk dolgozni. 

Amennyiben tart házikedvencet, és/vagy bármil0yen növényt, úgy azt legyen kedves kollégánk kiérkezéséig a helyiségből kivinni a fertőtlenítés végéig. 

Nagyon fontos továbbá, és lényegesen hatékonyabb a hatás, ha kollégánk egy álltalános takarítást követően érkezik a helyiségben. Amennyiben ez nem okoz problémát, kérnék a helyiség portalanítását, porszívózását, és az aljzat, padló felmosását. Gépjármű esetében álltalános belső takarítás javasolt.

A Megrendelést követő munkafolyamatok

A megrendelést követően kollégánk felveszi az érintett helyiség/ek adatait, a pontos címet, elvégzi a helyszín felmérését, majd az egyeztetett időpontban a helyszínen is pontos tájékoztatást ad a fertőtlenítés előkészületeivel, a munkafolyamatokkal, és időtartammal kapcsolatosan. Ezeket már előzetesen emailben is megküldünk önnek.

A bútorok használati tárgyak elmozdítása nem szükséges. A fertőtlenítési, csírátlanítási folyamat alatt senki sem tartózkodhat a helyiségben, ez értendő a házi kedvencekre, szobanövényekre is.

Ezt követően munkatársunk elvégzi a fertőtlenítési, csírátlanítási folyamatot, a helyszíni felmérés alapján megállapítottak szerint. A munkafolyamat 20-180 percig tarthat. A pontos időtartamról előzetesen tájékoztatást fog adni kollégánk.

A fertőtlenítés végeztével munkatársunk eltávolítja a gépet/ket majd a szellőztetést követően Önnek nincs más teendője, mint élvezni a friss és steril levegőt, helyiséget.

Várjuk jelentkezését!

ELÉRHETŐSÉG:

office@ufs-hu.com

Uni-form Szimbió kft
9021 Győr, Aradi vértanúk utja 13.